Sluit

Paasvakantie 2022

Terug naar overzicht

Extra inspiratie voor een boeiende paasvakantie

Het is weer bijna paasvakantie en dat vinden we allemaal supertof! Dit is het moment om eens iets anders te doen. Geen plannen om naar het buitenland te gaan? Dan hebben wij leuke alternatieven om kids en teens te entertainen. Wij lijsten 10 taalkampen op om een fantastische én leerrijke tijd te beleven. Laat je helemaal gaan in de paassfeer en verveel je deze paasvakantie geen dag!

Taalkamp zonder overnachten: 
Activiteit van 9u tot 16u30
Opvang van 7u30 tot 18u00

Taalkamp met overnachten:  van zondag 3/4 tot vrijdag 8/4/22 & van zondag  tot vrijdag 15/4/22

#1 Paardrijtaalkamp, Le Cheval C'est Génial
Le cheval, mon meilleur ami!  Dit taalkamp van 'Le Crayon' is het paardenmiddel om Frans te leren en geeft je alle informatie die je nodig hebt om een goed onderlegde paardenverzorger en een geoefend ruiter te worden.  Een taalkamp vol paardenweetjes en avonturen te paard.

#2 Taalkamp Jump & Climb
Wie maakt de meest spectaculaire stunts? Op muren lopen onmogelijk? Trampoline-fanaat is jouw middle name?  Slinger dan tijdens dit taalkamp van 'Le Crayon' van de ene naar de andere trampoline, maak ontelbaar veel sprongen en ga  een zeer breed scala aan klimuitdagingen aan.

#3 X-Treme Sporttaalkamp
Ready, set, go!  Tijdens dit sportief taalkamp van 'Le Crayon' maken de deelnemers kennis met uitdagende sportdisciplines als outdoor paintball, lasergame, giant ball games, arrow play, bumperball games, skipping, katapult, ...

#4 Taalkamp Beau & Belle
Stap voor stap naar jouw eigen look!  Dit taalkamp bevat de basistechnieken van de schoonheidsverzorging, van het aanbrengen van make-up over nagel- en gelaatsverzorging tot hairstyling.  Aan het einde van deze beautytaalweek van 'Le Crayon' eindigen de deelnemers met de perfecte look: van naturel tot glamoureus, alles kan, in een mum van tijd.

#5 LEGO-Taalkamp 2.0 Let's Build Togheter
De bouwstenen van dit fantastische bouwtaalkamp zijn naast het Frans ontelbare LEGO-bouwblokjes en dat alles in een betoverend kleurenpalet! Dit geweldige LEGO-taalkamp zit vol ontelbare nieuwe bouwideeën, ideas to rebuild the world!

#6 Ponytaalkamp Au Galop
Au galop, petit poney! Een wegdroomtaalkamp van 'Le Crayon' voor iedereen die gek is op pony’s en er elke dag mee bezig wil zijn. Dit supercoole taalkamp zit boordevol coole ponyweetjes.  Na het volgen van deze taalstage hebben de pony’s geen geheimen meer!

#7 Sporttaalkamp The Sky Is The Limit
Origineel, onvergetelijk, absoluut uniek en vooral angstaanjagend leuk!  The sky is the limit? Dat geldt dan toch niet voor iedereen!  Tijdens dit grensverleggende 'The Sky is the Limit'-taalkamp doet 'Le Crayon' er nog net een schepje bovenop.  Ga ook de uitdaging aan en verleg je grenzen doorheen de superspannende en duizelingwekkende sporten.  The sky is not the limit!

#8 Treehousetaalkamp De Boom In!
Tijdens dit taalkamp van 'Le Crayon' houden de deelnemers zich letterlijk vast aan de takken van de bomen tijdens het bouwen van een echte boomhut.  Let’s build great things!

#9 Taalkamp On Wheels
Vind je alles op wielen cool? Geniet je van de kicks tijdens het fietsen, racen en skaten? Neem dan deel aan dit sporttaalkamp boordevols stunts op wielen! Een taalkamp voor alle sportievelingen die alles wat maar wielen heeft geweldig vinden!

#10 Techniektaalkamp Do-It-Yourself
Wil jij leren ontwerpen en bouwen? Ben jij geïnteresseerd in het hoe en waarom van alles? Kriebelt het om je wilde ideeën in de praktijk te brengen? Eureka! Tijdens dit taalkamp proef je van wetenschap met leuke, slimme en briljante DIY-projecten.

#11 Baktaalkamp C'est Toi Le Pâtissier
Proef dit taalkamp van 'Le Crayon'! Een taalkamp om je vingers van af te likken. Lekker opscheppen over eten en bakken in het Frans! Al roerend en knedend wordt de Franse taal op een unieke manier bijgebracht door het uitvoeren van handelingen in de keuken en door het spelen met smaken en kleuren. Qui sera le prochain grand pâtissier?


Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@lecrayon.be of via de website.