Sluit

Covid19-garantie 2021

Terug naar overzicht

U overweegt om een taalkamp te boeken, maar u twijfelt nog omwille van Corona?   De situatie verandert bijna elke dag, ook voor ons, en daarom willen we ons zo flexibel als mogelijk opstellen naar onze deelnemers toe.  Hieronder is alvast ons engagement terug te vinden.

Mocht het gekozen taalkamp van rechtswege of door 'Le Crayon' geannuleerd worden met betrekking tot Covid19, dan hebt u de keuze uit volgende kosteloze mogelijkheden:

  • gratis omboeken (als het deelnamebedrag van het nieuwe taalkamp duurder wordt > deze meerprijs is voor uw eigen rekening, als het deelnamebedrag van uw nieuw taalkamp goedkoper wordt > 'Le Crayon' betaalt het verschil terug);
  • ontvangen van een tegoedbon t.w.v. het volledige deelnamebedrag;
  • ontvangen van een volledige terugbetaling van de reeds betaalde deelnamegelden.  

Als het gekozen taalkamp wel doorgaat, maar u wenst de taalvakantie zelf te annuleren, dan gelden de standaard annuleringsvoorwaarden.  

'Le Crayon' zorgt ervoor dat onze taalkampen Corona-proof verlopen.  De concrete voorzorgsmaatregelen en de implemenatie van diverse beschermingsmaatregelen betreffende Covid-19 om dit taalkamp zo optimaal én veilig mogelijk te laten doorgaan, ontvangt u enkele weken voor aanvang van het kamp, samen met de praktische info.

Ontdek ons aanbod aan taalkampen en taalvakanties op de website of bekijk ons aanbod in één handig overzicht.