Survivaltaalstage Durbuy Adventure

11 tot 15 jaar
internaat
zomervakantie
Frans
Durbuy

Fashion-4-Girls-Taalstage

10 tot 15 jaar
externaat
zomervakantie
Frans
Engels
Kuurne

Combitaalkamp Flyboard -VS- Paintball

10 tot 15 jaar
externaat
zomervakantie
Frans
Engels
Kuurne

Combitaalkamp Quad -VS- Blobbing

10 tot 15 jaar
externaat
zomervakantie
Frans
Engels
Kuurne

Multimediataalkamp Create Your Future

11 tot 15 jaar
externaat
paas- en zomervakantie
Frans
Kuurne

H2O-Outdoor-Experience- Taalkamp

9 tot 15 jaar
externaat
zomervakantie
Frans
Harelbeke

Scubataalstage Duik Erin

10 tot 15 jaar
externaat
zomervakantie
Frans
Kuurne

Taalkamp Beau & Belle

11 tot 15 jaar
externaat
paas- en zomervakantie
Frans
Kuurne
img

Le Crayon

Taalkampen - Taalstages - Taalvakanties - Taalateliers - Taalonderwijs

Talencentrum 'Le Crayon' is een door de Vlaamse Overheid landelijk erkende jeugdvereniging die reeds jaren taalkampen  op maat van 5 tot 16-jarigen organiseert.  Kom de sfeer tijdens onze taalstages met of zonder overnachten opsnuiven en ga het avontuur tegemoet op één van onze taalkamplocaties.
KUURNE - Meulebeke - HARELBEKEOudenaarde - BROADSTAIRS - Boulogne-Sur-Mer - DURBUY

Onze taalstages combineren speelse, actieve en vooral leerrijke taallessen met recreatieve activiteiten zoals paardrijden, theater, koken, golf, zeilen, surfen, quad, adventure, paintball, karting, snowboard, graffiti, lasergame, circus, crea-atelier, naaien, skydiven, tennis, boerderijactiviteiten, suppen (Stand Up Paddle), waterskieën, multimedia (o.a. game, drone, foto, film, dj'en), knee- en wakeboarden en nog veel meer.

We dompelen de deelnemers onder in een taalbad vol taalstimulerende activiteiten op basis van het Europees Referentiekader voor Talen, high-quality education en fun! Conversatie en mondelinge taalvaardigheden staan bij ons centraal.  Zo leren de jongeren snel en doelgericht een nieuwe taal.

'Le Crayon' bestaat uit een gediplomeerd en gemotiveerd leerkrachtenteam. Dit team staat in voor het organiseren van taalonderwijs aan zowel volwassenen als aan kinderen.

Met talen kom je verder!
Omdat een vreemde taal leren nooit zo gemakkelijk is als op jonge leeftijd, bieden wij een gevarieerde waaier aan taalkampen voor kinderen aan. Kinderen zijn namelijk heel nieuwsgierig en dompelen zich graag spelenderwijs onder in een nieuwe taal. Kinderen zijn nadien dan ook erg trots hun pas verworven kennis van de nieuwe taal aan de ouders te kunnen presenteren. Onze taaldocenten nemen hiervoor de kinderen onder hun vleugels. Stap voor stap brengen ze de vaardigheden bij en maken ze de kinderen wegwijs doorheen de nieuwe taal.

Uw kids kunnen ook tijdens het schooljaar een beroep op ons doen. Zo gaan er wekelijks speelse taalateliers Frans door onder de vorm van lessenreeksen en kunnen de kinderen op zaterdagvoormiddag eveneens blind leren typen.

'Le Crayon' biedt naast taalbegeleiding ook individuele studiebegeleiding aan voor de niet-taalvakken. Een leerkracht ondersteunt uw kind of uw tiener bij moeilijkheden in het leerproces. Studenten en volwassenen kunnen eveneens een beroep op ons doen.

Het 'Le Crayon'-team