L'aventure commence!

Ben jij in staat om waanzinnige hindernissen te overwinnen en outdoorproeven succesvol te doorstaan? Ben jij een teamplayer? Pas jij de juiste strategie toe om het doel te bereiken? Neem de proef op de som en neem deel aan dit sportief Robinsontaalkamp! De inzet? Eeuwige roem! Enkel de beste teamplayers blijven overeind en nemen deze roem mee naar huis.


Voor

  • 11 tot 15 jaar

Aanbod talen

  • Frans

Locatie

Recreatiedomein De Donk
The Outsider Club
Donkstraat 50
9700 Oudenaarde

Voor de dagstage is opvang voorzien van 7.30u tot 9u en van 16u tot 18u.

BEKIJK ONZE VOORDEELKORTINGENRobinsontaalkamp, En Route Pour L’Aventure

← Terug

Ben jij in staat om waanzinnige hindernissen te overwinnen en outdoorproeven succesvol te doorstaan?  Ben jij een teamplayer? Pas jij de juiste strategie toe om het doel te bereiken?  Neem de proef op de som en neem deel aan dit sportief Robinsontaalkamp!
De inzet? Eeuwige roem! Enkel de beste teamplayers blijven overeind en nemen deze roem mee naar huis. 

Dit outdoortaalkamp  maakt van iedere taalkampdag een nieuw avontuur waarin de 3 elementen water, aarde en lucht overwonnen dienen te worden!  Geen zee te diep, geen berg te hoog, geen land te ver...  Dagelijks krijgen de deelnemers waanzinnige proeven voorgeschoteld die ze door middel van een strategisch inzicht tot een goed einde moeten brengen.   Oplossingen bedenken om zonder natte voeten aan de overkant van de waterpoel te komen of overleggen hoe we via kabels en bruggenconstructies, door tonnen, hangend aan klimgrepen, wiebelend over hangende balken van het ene luchtplatform naar het andere te geraken staan centraal tijdens dit taalkamp.  Ook samenwerken om ons doel te bereiken tijdens een avontuurlijke en onvergetelijke tocht doorheen het moeras en het blotevoetenparcours mag je tijdens dit sportief outdoortaalkamp verwachten.  Daarnaast kruisen tal van verrassende uitdagingen ons pad in het geheimzinnige bos. Tijdens deze mysterieuze tocht moeten de deelnemers de schuine wanden overwinnen, de slingers bedwingen en de balken proberen te raken.  Doorzetting en strategie is een onmisbaar ingrediënt tijdens deze taalstage. Volhard ook jij  in je acties of je ideeën totdat het beoogde doel is bereikt?  

Voor kinderen van minder dan 12 jaar krijgt u voor deze stage een fiscaal attest voor max. € 11,20 per dag.

Ook op feestdagen zetten wij onze activiteiten gewoon verder, dus ook op 15 augustus verloopt het dagverloop van deze taalstage volgens het normale patroon.

Zoekt u dit taalkamp met overnachten? Ga dan vlug naar www.lc-taalvakanties.be !

Prijs taalstage

€ 205.00Inclusief alle lesmaterialen en tussendoortjes

Maaltijden: keuze uit eigen picknick of warme maaltijd bij "Le Crayon" (supplement warme maaltijd €€7/dag)

Klik op een periode om in te schrijven en selecteer uw leeftijd.:

TAALSTAGE: Zomertaalstages → 5-daagse Fransvan 14 augustus 2017 tot 18 augustus 2017


De taalkampen met overnachtingen (weekstages) en de typelessen TypTien worden aangeboden
door Le Crayon Taalvakanties. Voor meer info, het aanbod en inschrijvingen kan u terecht op de website 
​van LC-Taalvakanties: www.lc-taalvakanties.be