Stap voor stap naar jouw eigen look!

Dit taalkamp bevat de basistechnieken van de schoonheidsverzorging, van het aanbrengen van make-up over nagel- en gelaatsverzorging tot hairstyling.  Aan het einde van deze beautytaalweek eindigen de deelnemers met de perfecte look: van naturel tot glamoureus, alles kan, in een mum van tijd.Voor

  • 11 tot 15 jaar

Aanbod talen

  • Frans

Kamplocatie

Hoeve Vandewalle
Boomgaardstraat 168
8520 Kuurne

BEKIJK ONZE VOORDEELKORTINGENTaalkamp  Beau & Belle

testfoto
Stap voor stap naar jouw eigen look!

Dit taalkamp bevat de basistechnieken van de schoonheidsverzorging, van het aanbrengen van make-up over nagel- en gelaatsverzorging tot hairstyling.  Aan het einde van deze beautytaalweek eindigen de deelnemers met de perfecte look: van naturel tot glamoureus, alles kan, in een mum van tijd.

Kamplocatie

Hoeve Vandewalle
Boomgaardstraat 168
8520 Kuurne


Aanbod talen

Frans

Leeftijd

11 tot 15 jaar

Opvang

Taalkamp zonder overnachten van 09u00 tot 16u30.
Opvang: van 7u30 tot 9u & van 16u30 tot 18u.

Dit taalkamp met overnachten? Klik HIER.

Globale dagindeling

07u30: aanvang ochtendopvang
09u00: taalactiviteit/taalles
12u00: middagmaal
13u00: beautyworkshop
16u30: einde & aanvang avondopvang
18u00: einde avondopvang

Taalstages <12-jarigen:
docent spreekt Ndl en Fr
de deelnemers worden gestimuleerd zoveel mogelijk Fr te spreken
Taalstages >12-jarigen:
docent spreekt uitsluitend Fr
100% engagement en inzet t.o.v. de vreemde taal is een must en noodzaak bij deelname

Taalkamp

Dit beautytaalkamp wordt de referentie op gebied van beauty en wellness en een absolute aanrader voor tieners die alles wil weten over gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, make-up, hairstyling, manicure enz.  Tijdens de eenvoudige stap-voor-stap beauty-ateliers wordt de volledige basis van schoonheidsverzorging, make-up en hairstyling uitgelegd. Bovendien krijgen de deelnemers gedurende dit taalkamp een waaier aan tips en tricks van een professional. Laat je tijdens deze beautytaalweek leiden en ontdek hoe je keer op keer een fantastische look kunt creëren! Leer hoe je make-up precies moet aanbrengen. Van mascara, lipstick tot oogschaduw... De juiste technieken doen wonderen! Ontdek welke kleuren jouw natuurlijke gelaatstrekken flatteren. Creëer mooie, nieuwe looks die bij je persoonlijkheid en leeftijd passen.  Maak je huid mooier en gezonder met een goede reiniging en verzorging.  En ontdek jouw favoriete manicures, van moeilijk tot makkelijk en van subtiel tot knallend. 

Hoe bepaal je jouw huidtype? Welke verzorgingsproducten kan je het beste gebruiken? Hoe kun je het beste lakken, hoe verzorg je je nagelriemen en hoe zorg je dat je manicure lang blijft zitten? En hoe voorkom je luchtbelletjes in je manicure? Wat is haar eigenlijk? Hoe krijg je de glanzende lokken die zovele shampooreclames beloven? Op deze en honderden andere schoonheidsvragen biedt het Taalkamp Beau & Belle een antwoord.  Daarnaast ontdekken de deelnemers hoe gemakkelijk het is om zelf schoonheidsproducten te maken. Scrub de drukte van dag van je af met een komkommerscrub, verwen jezelf met warm voetbad met kokosmelk of herstel je gespleten haarpunten met een bananenmasker. Met deze home made recepten los je elk beautyprobleem in een oogwenk op.

Taalkamp Beau & Belle, een vrolijk taalkamp voor meiden die het leuk vinden om creatief bezig te zijn met schoonheidsverzorging.

Voor kinderen van minder dan 12 jaar krijgt u voor deze stage een fiscaal attest voor max. € 11,20 per dag.


Nu inschrijven!

€ 220.00

5-daags taalkamp zonder overnachten, inclusief alle lesmaterialen en tussendoortjes

met overnachten? klik hier

Maaltijden: keuze uit eigen picknick of warme maaltijd bij "Le Crayon" (supplement warme maaltijd €7/dag)

Klik hier voor de voordeelkortingen die van toepassing zijn op dit taalkamp

Zoekt u dit taalkamp met overnachten? Ga dan vlug naar www.lc-taalvakanties.be!

Selecteer een periode

 15 tot 19 april 2019 lang_icon
 08 tot 12 juli 2019 lang_icon

  binnenkort beschikbaar 
  beschikbaar 
  bijna volzet 
  volzet 
  Enkel nog beschikbaar op LC Taalvakanties (taalstage met overnachting)Les stages linguistiques en internat et les cours de dactylographie sont offerts par "Le Crayon" Séjours Linguistiques.
Pour de plus amples informations, notre offre et les inscriptions, veuillez consulter le site de  "Le Crayon Séjours Linguistiques": www.lc-taalvakanties.be