Vive le carnaval!

Tijdens de krokusvakantie worden de taalkampen van ‘Le Crayon’ omgetoverd tot een groot, gek en bruisende carnavalsgebeuren.  Haal je leukste carnavalskledij, maskers, toeters en feestneuzen maar uit de kast!  Upside down! Gekker dan gek!

Onze taalkampen combineren actieve taallessen met recreatieve, sportieve en culturele activiteiten op basis van het Europees referentiekader voor talen.

Zo leren uw kids snel en doelgericht een nieuwe taal.


Taalkamp-Le-Crayon@
omnisport.be 

EXTERNAAT Meulebeke
Frans 

5 tot 10 jaar
Krokusvakantie

Vive le sport! Jonge sportievelingen kunnen zich tijdens dit omnisporttaalkamp naar harte..


lees verder

Tennistaalkamp
Être Au Service  

EXTERNAAT INTERNAAT Kuurne/Meulebeke
Frans Engels 

5 tot 15 jaar
Krokus- en zomervakantie

Hoe sla ik een backhand, een forehand of een service? Wat is een Ace? Tijdens deze w..


lees verderAlle formules worden in een aangename kindvriendelijke sfeer gegeven. Er wordt op een ernstige en doeltreffende manier gewerkt met oog op het speelse leerproces. Kinderen leren immers het best in een spontane en speelse maar leerrijke omgeving. Het gaat niet om schoolse activiteiten maar om een ontspannende aanvulling waarin een persoonlijke aanpak gehanteerd wordt. De ontspannende activiteiten die aangeboden worden in de namiddag, staan steeds nauw in verband met de aangebrachte taalinhouden die in voormiddag aan bod kwamen. Op die manier kunnen de kinderen deze taalinhouden op een speelse en spontane manier oefenen in de namiddag.