In 2018 biedt 'Le Crayon' taalkampen - taalstages - taalvakanties u volgende voordelen aan:

Voordeelkortingen 5-daagse taalstages:

  • € 10,00 op 1 taalkamp met vroegboekkorting
  • € 25,00 op 2 taalkampen met vroegboekkorting of € 15,00 zonder vroegboekkorting
  • € 45,00 op 3 taalkampen met vroegboekkorting of € 30,00 zonder vroegboekkorting
  • € 70,00 op 4 taalkampen met vroegboekkorting of € 50,00 zonder vroegboekkorting

 

Uiterste inschrijfdata die recht geven op de extra vroegboekkorting:

  • Voor de krokustaalkamp(en) is deze van toepassing tot 01/12/2017
  • Voor de paastaalkamp(en) is deze van toepassing tot 01/01/2018
  • Voor de zomertaalkamp(en) is deze van toepassing tot 01/02/2018
  • Voor de herfsttaalkamp(en) is deze van toepassing tot 01/07/2018

 

Deze voordeelkortingen zijn van toepassing op het aantal inschrijvingen uit één gezin per vakantieperiode en staat los van het aantal kinderen. Met andere woorden: de voordeelkortingen zijn zowel van toepassing voor één kind die meerdere taalkampen volgt als voor meerdere kinderen uit hetzelfde gezin die bijvoorbeeld elk één taalkamp volgen. Inschrijvingen voor meerdere en/of verschillende vakantieperiodes die recht hebben op een voordeelkorting worden altijd per vakantieperiode berekend, meerdere inschrijvingen uit verschillende vakantieperiodes kunnen dus niet samen worden geteld en worden altijd afzonderlijk toegekend per periode.

Bij meerdere inschrijvingen via het internet, dienen de verschillende inschrijvingen na elkaar te gebeuren om recht te hebben op de korting. Gelieve ook uitdrukkelijk de voornaam en de familienaam van de kinderen uit hetzelfde gezin te vermelden.

De hiernaast vermelde kortingen zijn enkel van toepassing op 5-daagse taalkampen/taalstages. Bij 4-daagse taalstages wordt dit voordeel naar verhouding verrekend. Deze voordeelkortingen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen via bijvoorbeeld de werkgever of speciale promokortingen!

Fiscale aftrekbaarheid

Talencentrum 'Le Crayon' is een erkend jeugdinitiatief. Dit wil zeggen dat u attesten kan ontvangen voor fiscale aftrekbaarheid. Deze attesten geven u recht op belastingsvermindering.  Het fiscaal attest is mogelijk voor kinderen jonger dan 12 jaar ter waarde van €11,20 per dag (= €56,00 per week).

Voordeel via mutualiteiten

Verschillende mutualiteiten voorzien voordelen voor vakantiekampen voor kinderen. Deze voordelen kan u bekomen door de betreffende formulieren door ons te laten invullen. Dit formulier dient u aan te vragen bij de mutualiteiten of vaak kan u het downloaden via hun website. Iedere mutualiteit heeft hiervoor zijn eigen formulier. Gelieve dit formulier bij de aanvang van een taalkamp aan ons te bezorgen.